Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LG L5 (200 zł do negocjacji) czy Galaxy S+ (250 zł do negocjacji) ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, na tablicy znalazłem i zastanawiam się nad dwoja telefonami : LG G5 (1 generacja), w zestawie wszystko, ogólnie ma 2 tygodnie i wgl za 200 zł do negocjacji, a drugi to Samsung Galaxy S Plus, w zestawie też wszystko z tego co pamiętam, ma już coś około 1-2 lat, ale super stan (folia i wgl) za 250 zł do negocjacji.

Co myślicie o tym ? Co wybrać i wgl ?

Wiem, że Galaxy S+ lepszy jest, ale czy warto, bo jak zmienię system i wgl (i jak jest ze wsparciem i wgl) ?

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Ja bym brał LG ale to już moj wybór .. Możesz zmienić androida na nowszą wersje itd cm i inne oraz ma wsparcie nadal z tego co pamiętam do końca tego roku.)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

A jest jakiś fajny system na tego LG, dzięki któremu się nie tnie w ogóle i jest nie brandowany (nie chce wyglądu ani z LG, ani z Samsunga, chce czysty Android + przeróbki usprawniające) jest coś takiego ?

Opublikowano

A jak z wyświetlaczem ? Bo ma o wiele gorszy od Galaxy S, jest znośny ?

I czy jest jakiś poradnik jak zainstalować taki system i czy ktoś by mi z tym pomógł tutaj ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, na tablicy znalazłem i zastanawiam się nad dwoja telefonami : LG G5 (1 generacja), w zestawie wszystko, ogólnie ma 2 tygodnie i wgl za 200 zł do negocjacji, a drugi to Samsung Galaxy S Plus, w zestawie też wszystko z tego co pamiętam, ma już coś około 1-2 lat, ale super stan (folia i wgl) za 250 zł do negocjacji.

Co myślicie o tym ? Co wybrać i wgl ?

Wiem, że Galaxy S+ lepszy jest, ale czy warto, bo jak zmienię system i wgl (i jak jest ze wsparciem i wgl) ?

Jeśli to jeszcze aktualne to bierz Galaxy S+. Jak będziesz potrzebował pomocy ze strony softu wal do mnie. Jestem szczęśliwym posiadaczem Xperii S, przeżyła setki flashowań kernela i wgrywania custom romów ;D

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...